25
jan
'14

Doorbreek de grijze sleur en loop mee met de 10.000 stappenwandeling.

Zaterdag 1 februari is er weer de maandelijkse 10.000 stappenwandeling. Samen met Leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft VVV Noordwijkerhout weer een mooie route uitgezet. De wandeling start om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout en voert naar het Nieuw Leeuwenhorstbos....

Ondanks het feit dat we nog geen echte winter hebben gehad, kijken we bijna allemaal alweer uit naar het voorjaar. Maar dat wachten duurt lang. Doorbreek de grijze sleur en trek erop uit. Goed voor lichaam en geest. Loop daarom eens mee met de maandelijkse 10.000 stappenwandeling. Na het traditiegetrouwe rondje om de Witte Kerk lopen we dwars door Noordwijkerhout naar het prachtige Nieuw Leeuwenhorstbos waar het heerlijk toeven is op het oude landgoedterrein. Tussenstop met kopje koffie of thee van deze 10.000 stappenwandeling is bij NH Leeuwenhorst.

Elke eerste zaterdag van de maand wordt, in het kader van het programma `Beweeg je leven`, de 10.000 stappenwandeling georganiseerd in de omgeving van Noordwijkerhout. De basis van dit programma is dagelijks 10.000 stappen lopen en 3 keer in de week een half uur matig intensief bewegen (fietsen, tuinieren etc.). Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook op je voeding te letten, maar dit kan allemaal zonder een speciaal dieet te volgen. Een aanrader voor iedereen die zich wat fitter wil voelen of een aantal kilo’s kwijt wil. Ook voor mannen is dit een goede manier om aan de conditie te werken zonder naar de sportschool te hoeven.

Start van de wandeling op zaterdag 1 februari is om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout, inschrijfkosten € 2,50. Iedereen die mee wil lopen, met of zonder stappenteller, is van harte uitgenodigd. Het belooft een informatieve en enerverende wandeling te worden. Voor aanmelding of meer informatie kunt u terecht bij VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8.

Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096. Voor meer informatie zie www.gewichtsconsulentleiden.nl en www.vvvnoordwijkerhout.nl