Datum: 26-03-2023 - 13:57
19
jan
'14

22 Prinsenparen bij 22 jaar Dwergknijnen.

Zaterdagavond 18 januari was het dan eindelijk zover voor de Jubileumavond van 2x11 jaar Dwergknijnen, en dat voor het eerst in de geheel vernieuwde Duinpan. Het was natuurlijk één grote Party vol met Fun voor het huidige Jeugdprinsenpaar om deze avond voor....

te mogen gaan als hoogsten der Dwergknijnen met in de zaal hun 21 voorgaande Prinsenparen. Het was dan ook fantastisch om te zien hoe de Prinsenparen van de voorgaande jaren genoten van hún moment toen ze met de 22 Prinsenparen op het podium stonden. Om het feest compleet te maken voor de Dwergknijnen gaven de Geinknijnen ook nog eenmalig acte de presence in samenwerking met de Stropers.

Ze hadden gezamenlijk een mooi en carnavalesk repertoire in elkaar gezet en hadden de zaal dan ook binnen enkele momenten met de voetjes van de vloer. De band "The Left Six" heeft de avond helemaal compleet gemaakt door met een geweldig groot assortiment aan muziek de mensen van jong tot oud de dansvloer op te krijgen. Prins Party en Prinses Fun én natuurlijk de Jubileum Commissie kunnen dus met trots terugkijken op de Jubileumavond en gaan nu op weg naar de overige activiteiten van dit seizoen.

Foto PR