Datum: 17-09-2021 - 08:24
11
jan
'14

Themabijeenkomst OJA “De charme van het ouder worden.”

Oud en Jong Actief nodigt U uit voor de themabijeenkomst "De charme van het ouder worden" op 22 januari. De charme van het ouder worden gaat over hoe lang senioren zelf de regie over hun leven kunnen houden. Daarnaast en daardoor bijdragen aan het beperken van de zorgkosten...

Ook minder afhankelijk van kinderen en anderen blijven. Er wordt een lezing gegeven door mevr. Betsy de Keizer. 

Aan de orde zullen komen bijvoorbeeld:
o De charme van het ouder worden in het algemeen.
o Hoe belangrijk het is om zelf de regie te houden over je leven.
o De techniek die het mogelijk maakt om lang comfortabel en zelfstandig in het eigen huis te kunnen blijven wonen.
o Hoe je met behulp van techniek en hulpmiddelen heel lang je persoonlijke verzorging in eigen hand kunt houden, zodat je geen thuiszorg of deze pas veel later nodig hebt.
o Het belang van een tijdige aanpassing van de woning. Dat je zoiets niet moet uitstellen, want als die  aanpassingen echt nodig zijn, ben je te laat.

Betsy de Keizer bemerkt aan het eind van de lezingen, dat de aanwezigen vaak opgelucht zijn omdat zij zien dat er veel mogelijk is om in de huidige woning te blijven wonen. Na de lezing publiceren zij via de OJActueel info over websites en hulpmiddelen naar de betreffende secretariaten, die de info vervolgens onder hun leden verspreiden.

U bent van harte welkom, de tijd van 14.00--16.00 uur. Locatie: Puyckendam, Pilarenlaan 4, 2211 NA Noordwijkerhout. Vrije toegang!