Datum: 01-02-2023 - 10:37
11
jan
'14

7 leegstaande winkelpanden vullen zich met (nieuwe) ondernemers!

Wethouder Knapp opende op 10 januari om 19.00 uur officieel de stoffenwinkel ‘Stoffig Stel’. Deze nieuwe stoffenwinkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 48. Eigenaressen Rian Hoogenboom en Eva Willemse zijn gelukkig niet de enigen die in deze economisch wat moeilijke tijden...

ondernemend genoeg zijn om een eigen zaak in één van de leegstaande winkelpanden van Noordwijkerhout te starten.

In oktober 2013 zorgde mevrouw Astrid Heus al voor een geslaagde doorstart van de Bruna-winkel op de hoek van het Marktplein/Havenstraat. Ook is sinds kort ‘Trade2Dress’ in de Havenstraat gevestigd, een winkel voor exclusieve tweedehandsmode, een initiatief van mevrouw Mariska van Eijsden uit Noordwijk. Mevrouw Krystyna van Overloop is de eigenaresse van ‘Supermarkt Biedronki’ op Marktplein en Catch Outlet Kledingreparatie is nieuw gevestigd in de Dorpsstraat.

Daarnaast heeft Stichting NoVaTo aangekondigd voorlopig door te gaan met haar museum Noordwijkerhout van Toen in de Havenstraat. Restaurant Hudson opent binnenkort zijn deuren in ‘De Bouwmeester’ aan de Dorpsringweg en Suzanne’s Feest-Shop verhuist in april naar de Havenstraat. Het gemeentebestuur is verheugd over deze positieve ontwikkeling.

Foto's redactie BON