Datum: 01-06-2020 - 04:49
07
jan
'14

Huldiging kampioenen op nieuwjaarsreceptie.

Op de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Noordwijkerhout worden traditioneel de Nederlandse kampioenen van het afgelopen jaar, 2013, uit ons dorp in het zonnetje gezet. Dit keer konden maar twee kampioenen gehuldigd worden door burgemeester Goedhart. Maar wel kampioenen....

die in 2013 een uitstekende prestatie hebben neergezet. Nicole Nederstigt en vertegenwoordigers van Marchingband St. Jeanne d’Arc werden door de burgemeester naar voren gehaald voor de felicitaties en kregen ze een bloemetje en presentje. Een groot applaus van het aanwezige publiek voor de kampioenen, liet zien dat ons dorp trots is op zijn kampioenen.

Nicole Nederstigt
Nicole Nederstigt werd op 13 januari 2013 samen met het small team twirling Nederlands kampioen in Amsterdam. Op verplichte muziek zette de groep een strakke en goed lopende uitvoering neer. Een verdiende gouden plak dus.

Marchingband St. Jeanne d’Arc
Op 14 juli 2013 nam de Marching Band van de St Jeanne d’Arc deel aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Dit concours wordt gezien als het belangrijkste en grootste internationale blaasmuziekconcours ter wereld. Ze ontvingen een gouden medaille voor hun optreden in de hoogste divisie, omdat ze evenals een aantal andere bands een puntenaantal van boven de 85 behaalden (85,91). Een mooie prestatie.

Foto's redactie BON