Datum: 01-02-2023 - 10:28
06
jan
'14

Stem op de Gezelligste Winkel van Zuid-Holland, Suzanne's Feestshop!

Vandaag is een finaleronde Verkiezing van de Gezelligste Winkel van NL van start gegaan. Enthousiaste klanten kunnen t/m 31 januari stemmen op hun favoriete winkel. Voor Noordwijkerhout is Suzanne's Feestshop doorgedrongen tot de finaleronde Gezelligste Winkel van Zuid-Holland, maar...

ze heeft uw stem nodig om gekozen te worden tot de gezelligste van deze provincie. De gemeentewinnaars strijden de komende weken om de provincie overwinning en natuurlijk daarna om de felbegeerde landelijke titel. De provinciewinnaars zullen op 10 februari 2014 gehuldigd worden in Kasteel De Hooge Vuursche, waar ook de landelijke winnaar bekend wordt gemaakt. Geef uw stem dus aan Suzanne's Feestshop en zet daarmee Noordwijkerhout op de winkelkaart. Klik hier om te gaan stemmen.

De komende weken wordt het voor Suzanne's Feestshop nog lekker druk tot aan de carnaval, daarna gaan Suzanne en Alinda zich opmaken om te verhuizen naar een nieuw en groter winkelpand in het centrum van Noordwijkerhout. De voormalige winkel van Vink Mode en Pietenhuis in de Havenstraat wordt op dit moment technisch aangepast aan de eisen van deze tijd. We houden u op de hoogte over de verhuisberichten van Suzanne's Feestshop.