Datum: 02-06-2020 - 19:40
02
jan
'14

ODI speelt leuk stuk voor kinderen.

Toneelvereniging ODI speelt in januari het leuke stuk ‘’de wonderbare uitvinding van professor Filarsky’’ van Erik Vos. De regie is in handen van Jasja Bühler. Het stuk gaat over professor Filarsky die een hele bijzondere machine heeft uitgevonden. Deze machine kan namelijk verdubbelen...

Van ieder dier en van elk ding  kan hij er twee maken. De verdubbelingmachine wil Filarsky graag laten zien aan professor Kandinsky, een oude vriend. Ze spreken op een geheime plek af waar ze elkaar zullen ontmoeten. Alleen is deze geheime plek wat minder geheim dan ze dachten. Twee zwervers zijn namelijk achter het geheim van de verdubbelingmachine gekomen en willen het ook graag zien. Ze bedenken een plannetje om de machine ook te zien. Vanaf dat moment gebeuren er allerlei vreemde dingen….

Nieuwsgierig geworden naar hoe dit verhaal af zal lopen? Dit stuk is te zien op zaterdag 18 en zondag 19 januari in De Schelft in Noordwijkerhout en op 25 en 26 januari in De Duinpan in De Zilk. Het is overigens de eerste keer dat de vernieuwde Duinpan weer zal worden gebruikt! De Zaal gaat steeds om 13:30 uur open en de voorstelling begint steeds om 14:00 uur.

Kaartverkoop:

Kaarten kosten € 4,00 (aan de zaal € 5,00)  per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf nu bij  Suzanne’s Feestshop, boekhandel Wagenaar & van Halem en de VVV in Noordwijkerhout In de Zilk kunt u terecht bij M-kappers  en in Hillegom bij drogisterij Letschert. Of via de website : www.toneelverenigingodi.nl

Kleurplatenwedstrijd

Kinderen kunnen een kleurplaat inkleuren en deze inleveren voordat de voorstelling begint. Aan het einde van de voorstelling worden de twee winnaars bekend gemaakt die een leuke prijs te wachten staat. De kleurplaten zijn onder andere  verkrijgbaar bij diverse bibliotheken in de Bollenstreek, bij de VVV in Noordwijkerhout en zullen ook op diverse scholen in de Bollenstreek worden uitgedeeld. Ook is de kleurplaat via de website van ODI te downloaden.