Datum: 12-05-2021 - 20:24
22
dec
'13

Inschrijving sportkennismaking basisschooljeugd Noordwijkerhout en De Zilk geopend.

In samenwerking met de sportcoach jeugd van de gemeente Noordwijkerhout zijn diverse sportaanbieders druk bezig een sportkennismakingsperiode te organiseren voor de basisschooljeugd. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om kennis te maken met diverse sporten zonder lid...

te worden van een vereniging. Voor de activiteiten van januari, februari en maart kan al ingeschreven worden door een gratis account aan te maken op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl.

Vervolgens kan ingeschreven worden voor de volgende kennismakingsperiodes: paardrijden voor groep 5 t/m 8, tennis voor groep 1 t/m 8, hockey voor groep 3 t/m 5, kickboksen voor groep 6 t/m 8, golf voor groep 4 t/m 8 en bowlen voor groep 4 t/m 6. Het streven is elke maand een ander aanbod aan activiteiten te laten plaatsvinden uit verschillende sporttakken waardoor er voor alle kinderen geschikte kennismakingsperiode tussen zit.

De gemeente Noordwijkerhout heeft ervoor gekozen de website van Noordwijkerhout in Beweging te koppelen  aan www.sportpas.nl. Door deze koppeling kunt u op de website een overzicht vinden van alle activiteiten die vallen onder het sportkennismakingsprogramma en is het mogelijk een sportkeuzetest te doen. Deze sportkeuzetest bevat 14 vragen gericht op de sportdeelnamewensen van uw kind. Daarna krijgt uw kind een overzicht van sporten die, op basis van de gegeven antwoorden, het best passen bij uw kind. Ook kunt u op de site alle informatie vinden over de schoolsporttoernooien zoals nu het schoolbasketbaltoernooi en de voorrondes van het NK schoolbowlen.

Heeft u als ouder of vereniging vragen over het sportkennismakingsprogramma van de sportcoach jeugd? Kijkt u eens op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl of neem contact op met de sportcoach jeugd van de gemeente Noordwijkerhout (Micha Luttik) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..