Datum: 11-08-2020 - 02:19
19
dec
'13

Richard de Groot (6x Dakar-rally) sluit DJ's op in Glazen Huis NWH. (programma bekend)

Vrijdag 20 december start om 19.00 uur de inzamelingsactie van Het Glazen Huis Noordwijkerhout. In het voormalige winkelpand van de Etos op de Dorpsstraat, is dit jaar het Glazen Huis gevestigd. In een non-stop-programma gaan vier enthousiaste DJ’s zich inzetten om zoveel mogelijk geld...

in te zamelen voor het Goede Doel. De vier ervaren DJ's (Jim Heineman, Nico Postma, Marc van der Molen, Gilbert Verhaar en razende reporter Evert Verduin) krijgen er toch wel een zware dobber aan, want ze worden al die tijd opgesloten in het Glazen Huis en mogen dan niets eten. Ze verzorgen vrijdagavond, zaterdag en zondag de radio- en internetuitzendingen. De bedoeling is, dat dan mensen in ruil voor een donatie plaatjes gaan aanvragen.

Het ingezamelde bedrag kan dan in een bus van het glazen huis gestopt worden. Natuurlijk hopen ze dat de Noordwijkerhouters ook andere initiatieven ontplooien om geld in te zamelen voor het goede doel. De volledige opbrengst doneert het "Glazen Huis Noordwijkerhout" dan weer aan het goede doel van 3FM Serious Request. De vier DJ's worden geregeld ondersteunt door vier Gast-DJ's, het zijn vier Gast-DJ's die hun sporen hebben verdiend als "Bekende Noordwijkerhouter", het zijn dus echte "BNers":

Vrijdagavond van 20.00 uur-22.00 uur.
1- Sjaak van den Berg, o.a. voorzitter Kaninefaaten en radiomaker bij BO (NENS).
Zaterdag van 13.00 uur-15.00 uur.
2- Egbert van der Weide, o.a. dominee en begenadigd spreker.
Zaterdagavond van 20.00 uur-22.00 uur.
3- Leontine van der Klugt, o.a. winnares tonneprossen en liedfestival.
Zondagmiddag van 14.00 uur-16.00 uur.
4- Dirk van der Voort o.a. winnaar tonneprossen en carnavalsoptocht

 

Vrijdagavond worden de DJ's door Dakar-rally deelnemer Richard De Groot opgesloten in het Glazen Huis. In januari gaat Richard voor de al weer zevende keer, deelnemen aan de wereldberoemde maar loodzware Dakar-rally. Natuurlijk zal BON hem daarbij volgen, klik hier.

Onder aan de pagina staat het programma van de verschillende artiesten die het komende weekend belangeloos live zullen optreden in Het Glazen Huis. Het programma kan nog wel iets aangepast/aangevuld worden door onverwachte activiteiten.

 

SMS 'huis" + je verzoeknummer naar 9595 (70ct p.o.b.)


U kunt vanaf vrijdagavond 20 december alles live mee beleven in het Glazen Huis (Etos pand) op de Steeg. De uitzending is op de radio via de frequentie "107.3 FM" te beluisteren, maar ook op internet met live beelden vanuit Het Glazen Huis, via de website van Het Glazen Huis en Blik Op Noordwijkerhout. Voor meer informatie www.glazenhuisnwh.nl.

 

Vrijdag 20 december
21.00 uur zanger Theodoor
tot 21.00 uur Lichtjesavond
Zaterdag 21 december
11.00 uur Kaninefaatenkoor
15.00 uur Collin (The Voice of Holland) en Ralph de Vries
16.30 uur Popkoor Bloom
21.00 uur Natasja Vergeer
Zondag 21 december
15.00 uur Paul Sellers
16.00 uur De band ROVED (akoestisch)
17.30 uur Prinsenparen met Koetillers