Datum: 09-08-2022 - 00:00
18
dec
'13

"Thea van de krant" stopt na 29 jaar als redacteur Noordwijkerhouts Weekblad.

Wie kent haar niet "Thea van de krant" of de "fotomevrouw" zoals Thea ter Heide-Vrolijk in het dagelijks leven wordt genoemd. 29 jaar lang heeft Thea verslag gedaan van het Noordwijkerhoutse en Zilkse nieuws. Haar doel is in al die jaren geweest om van het Noordwijkerhouts Weekblad...

een volwaardig en een prettig leesbare krant te maken en dat is haar op een uitstekende wijze gelukt. Zoals burgemeester Goedhart bij haar afscheid in Café van der Geest toesprak, we gaan haar missen als Thea van de Noordwijkerhoutse Staatscourant.

Vele Noordwijkerhouters kwamen naar de "afscheidsreceptie" om "redacteur" Thea te bedanken voor de prettige samenwerking en alle verslagen en foto's die Thea in al die jaren schreef en plaatsten voor verenigingen, de politiek, ondernemers en organisaties of voor de gewone man op straat.

Thea gaat gelukkig nog niet helemaal verloren voor het Noordwijkerhoutse nieuws, ze zal vast zo nu en dan nog opgeroepen worden om ergens verslag van te doen. Thea namens Noordwijkerhout en De Zilk hartstikke bedankt voor 29 jaar verslag van het Noordwijkerhoutse en Zilkse nieuws.

In het Noordwijkerhouts Weekblad van vorige week staat een groot interview met Thea, u kunt deze online nog eens teruglezen, klik hier.

Foto's redactie BON.