Datum: 19-02-2020 - 16:52
17
dec
'13

Zorgboerderij ontvangt kerstcadeaus van een bedrijf uit Leiden.

Afgelopen week zijn de cliënten van Zorgboerderij de Hafakker en verkooppunt Appeltje-Eitje door een bedrijf uit Leiden in het zonnetje gezet. Dit bedrijf koppelt hun kerstgedachte dit jaar aan de Zorgboerderij, waar dagbesteding wordt geboden aan cliënten met een...

verstandelijke beperking in Noordwijkerhout. De werknemers van dit bedrijf uit Leiden, doneren hun jaarlijks kerstbijdrage aan een goed doel, stichting of project. Het project, dit jaar Zorgboerderij de Hafakker, kan door deze bijdrage doelen realiseren of ontwikkelen.

Een medewerker van dit bedrijf uit Leiden zegt het volgende: “Ik was al eerder in contact gekomen met de medewerkers van de Zorgboerderij. Hun werkwijze, visie en de manier waarop de Zorgboerderij iets voor Noordwijkerhout en omgeving betekent, heeft ons doen beslissen de bijdrage dit jaar aan hen te schenken. Onze doelstelling, om zichtbaar en fysiek wat bij  te kunnen dragen aan een ontwikkeling van een project is bij deze geslaagd.  De cliënten van het Raamwerk hebben vol enthousiasme de cadeaus in ontvangst genomen en hebben hun plannen uitvoerig aan ons verteld. Onze missie is geslaagd!!”

De boeren en boerinnen mochten een motorzaag, 3 kweektafels, 2 oppottafels  en een prachtige bakfiets in ontvangst nemen. Deze laatste gaat als verkoopkar dienen in de wijk. Cliënten van de Zorgboerderij gaan wekelijks met deze bakfiets de wijk in om hun eigen gekweekte groenten, fruit en verse eieren aan de man te brengen. Op deze manier worden ook minder mobiele mensen voorzien van deze verse producten.

Wilt informatie of ook een kijkje komen nemen op onze boerderij, dan bent u van harte welkom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Openingstijden verkooppunt Appeltje-Eitje. 13.00 uur - 15.30 uur. Zeereep 3a Noordwijkerhout.