Datum: 19-09-2019 - 15:09
17
dec
'13

Prins Carnaval gaat voor u koken, koop een diner en de opbrengst is voor het Glazen Huis.

Na het gezellige en smakelijke succes en met een hele mooie opbrengst in 2012, komen ook de prinsenparen van de Noordwijkerhoutse en Zilkse carnavalsverenigingen van dit jaar in actie voor Het Glazen Huis Noordwijkerhout. Ze gaan wederom overheerlijke diners verkopen, welke...

uitgeserveerd gaan worden bij Restaurant Zegers op de Herenweg. Een walk-in diner kost u slechts € 44,- p.p. incl. 5 consumpties. De opbrengst is, met dank aan Restaurant Zegers, natuurlijk voor de actie van Het Glazen Huis Noordwijkerhout.

Ook dit jaar gaan de huidige Prinsen met hun adjudanten en samen met chefkok Gert-Jan Verheij de keuken in en voorzien ze u de hele avond van uw drankje en hapje. De Prinsessen ontvangen u als gastvrouw en zorgen er op deze avond voor dat het aan u niets zal ontbreken. Een unieke gebeurtenis (vraag maar aan de deelnemers van vorig jaar) en er wordt ook nog eens een heel goed doel mee gesteund, dus daar moet u bijzijn.

Iedereen die één van de 100 beschikbare diners wil kopen, kan zich vanaf nu aanmelden en zo lang de voorraad strekt. Wees er snel bij want de verkoop is al begonnen. De prinsenparen kunnen dan op zondag rond de klok van 17.30 uur de cheque met het opgehaalde bedrag aan de DJ's in het Glazen Huis op de Steeg overhandigen.

 

Het diner zal na het carnaval gaan plaatsvinden op vrijdag 14 maart 2014. Voor aanmeldingen of informatie kunt bellen 06-30724368 Marco van den Berg of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reserveer een overheerlijk en gezellig diner en ondersteun daarbij ook het goede doel van het Glazen Huis.

De Vikings: Prins Will den 1e en Prinses Kate. De Duinknijnen: Prins Moesico en Prinses Vemicia. De Keiebijters: Prins Renovatio en Prinses Muscari. De Kaninefaaten: Prins Carpenter en Prinses Cabana.

Originele foto Marc van der Molen
.