Datum: 25-01-2022 - 14:32
17
dec
'13

Verkeersregelaars Avondvierdaagse en Wil Stroombergen "Vrijwilligers van het jaar 2013".

In het Hart van het Hart van de Bollenstreek, de Witte Kerk, zijn maandagavond Wil Stroombergen (CV De Duinknijnen) en de verkeersregelaars van de Avondvierdaagse gekozen tot "Vrijwilligers van het jaar 2013". Wethouder Bas de Haas had de eer om uit de genomineerden de twee winnaars...

bekend te maken. De inwoners van onze gemeente mochten ook dit jaar weer via het internet zelf de "Vrijwilligers van het jaar" kiezen. Een goede ontwikkeling, want het vrijwilligerswerk is immers dóór en vóór alle burgers. Logisch dat de burgers dan ook zelf hun waardering over vrijwilligers kunnen uitspreken.

 

De avond werd geopend door de Lions Club Bollenstreek, zij vertelde tijdens de avond meer over de ‘Beursvloer Bollenstreek’. In het najaar van 2014 wordt de ‘Beursvloer Bollenstreek’ voor de derde keer gehouden. De Beursvloer biedt verenigingen en maatschappelijke organisaties een unieke kans om in contact te komen met het bedrijfsleven. Het doel van de Beursvloer is klussen te klaren zonder dat er geld aan te pas komt.

 

Vrijwilliger van het jaar 2013 > Wil Stroombergen CV De Duinknijnen
Wil Stroombergen werd Vrijwilliger van het jaar 2013 voor zijn verdienste als vrijwilliger van de carnavalsvereniging De Duinknijnen in De Zilk. In het bijzonder voor 32 jaar actief lidmaatschap, 2x Prins der Duinknijnen, 13 jaar voorzitter, jaren voorzitter optochtcommissie, jaren vaste wagenbouwer van vele prinsenwagens en jarenlang bouwer van de residentie.

Drie nominaties individuele vrijwilligers:
Mevrouw J. Warmerdam, Topaz Munnekeweij
Mevrouw M. Hogervorst, Chr. Muziekvereniging “De Harpe Davids”
De heer W. Stroombergen, C.V. De Duinknijnen

Vrijwilligersgroep van het jaar 2013 > De verkeersregelaars Avondvierdaagse
De verkeersregelaars Avondvierdaagse werden verkozen als vrijwilligersgroep van het Jaar 2013 voor het zich al jarenlang kosteloos en vrijwillig inzetten om de wandelaars (veelal schoolkinderen) veilig en zorgeloos de wandelsport te kunnen laten beoefenen.

Drie nominaties vrijwilligersgroep:
Verkeersregelaars Avondvierdaagse
Vrijwilligers NoVaTo
Vrijwilligers VVV Noordwijkerhout

Foto's redactie BON.