Datum: 21-09-2020 - 18:21
14
dec
'13

Limousine voor 65-jarige Gonnie van den Berg.

Voor sommige mensen is vrijdag de dertiende een ongeluksdag, maar niet voor Gonnie van den Berg. Gonnie werd afgelopen vrijdag 65 jaar en als verrassing stond er rond de klok van 17.00 uur een heuse, hele grote limousine voor haar deur op de Duin en Dal. De kinderen Ted en Susan...

hadden dat voor haar toch wel speciale verjaardagsjaar van 65 lentes voor haar geregeld. Samen met haar man werd ze opgehaald om een leuk feestje te gaan vieren in de Willemshoeve in Voorhout. De drie kleindochters, Denise, Maaike en Mijntje en haar moeder van 92 en de aanhang zaten ook in de limo, want daar was ruimte zat en een lekkere fles champagne. 

Gonnie komt uit een gezin van 3 kinderen, waarvan 2 dochters en een zoon en Gonnie was de middelste. Voor de Noordtukkerhouters onder ons, Gonnie is er één van "de Sloothaak". Haar vader Wim van den Berg heeft altijd bij Van dam de fietsenmaker gewerkt. Ze is in de Zeestraat opgegroeid en later getrouwd met Theo van den Berg, van het kleine poppenhuisje op de Kerkstraat. Zo u bent weer op de hoogte en we hopen dat Gonnie nog veel van dit soort leuke verjaardagsfeestjes mag beleven.

Foto's redactie BON.