Datum: 28-05-2023 - 06:07
11
dec
'13

Kerst 2014 Van Nispen in nieuwe kantine?

Kerst en nieuwjaarsreceptie 2014 kan in de nieuwe kantine worden gevierd. Dat is wat Peter Geerlings, lid van de bouwcommissie, kon mededelen tijdens de informatie bijeenkomst op 7 december. Als iedereen doet wat hij/zij moet doen en alle afspraken worden na gekomen, is...

dit mogelijk. Dit werd echter wel met vele slagen om de arm toegezegd. Ervaringen uit het verleden laat zien dat “Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt”  voor sommige instanties een lastige tak van sport is.

De opkomst voor deze informatie was niet echt heel groot te noemen en dus blijkt maar weer dat de van Nispen leden een groot vertrouwen hebben in de bouwcommissie.  Natuurlijk werd er ook gevoetbald deze middag, door zowel de jeugd als de senioren. De wedstrijd werd gespeeld tegen MMO en eindigde in 1-1. Deze stand was gelukkig weer waarneembaar op het scorebord die een ware metamorfose heeft ondergaan.

De middag werd afgesloten in een mega drukke kantine waar sponsors en (oud) leden van van Nispen aanwezig waren. Maar ook bleef de tegenstander van deze dag MMO meegenieten en kwam Stompwijk, de tegenstander van FC Lisse deze middag, ook naar de Spil in de Zilk voor de derde helft.

Een super artiest was aanwezig om iedereen een prachtige afsluiting van dit jaar te laten meebeleven. 2013 Was een memorabel jaar en 2014 zal zeker hier niet voor onder gaan doen. Alle van Nispianen worden hele gezellige feestdagen toegewenst en een hele mooie nieuwe kantine aan het eind van 2014.

Foto's PR