Datum: 06-06-2023 - 12:45
11
dec
'13

20 december kerstconcert popkoor Just for Fun.

Op vrijdag 20 december zal Popkoor Just for Fun uit De Zilk, een Kerstconcert geven in het Trefpunt Bennebroek. Speciaal voor dit concert is een veelzijdig repertoire ingestudeerd, variërend van traditionele kerstliedjes tot swingende hedendaagse Christmassongs. Popkoor Just for Fun...

bestaat al 16 jaar en wordt gevormd door een groep enthousiaste leden van alle leeftijden. De zangers en zangeressen komen uit De Zilk en omringende dorpen. Sinds februari 2009 staat het koor onder leiding van Geert Bremer. Naast muzikale begeleiding en dirigeren, arrangeert hij veel mooie nummers voor het koor die vier-of zes stemmig uitgevoerd worden. Ook voor dit speciale Kerstconcert arrangeerde hij weer vele mooie stukken.

Hoewel de naam van het koor aangeeft dat het hebben van “fun” zeer belangrijk is, wordt er wel degelijk serieus geoefend om optredens op een muzikaal verantwoord niveau te verzorgen. Samen met muzikaliteit, gezelligheid en een goede binding onder de leden zijn dit de belangrijkste ingrediënten voor dit koor. Het resultaat van maanden repeteren voor dit Kerstconcert kunt u komen beluisteren, u bent van harte welkom!

Kerstconcert “Just for Fun” Vrijdag 20 december 2013, locatie Het Trefpunt, Akonietenplein 1 Bennebroek. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.15 uur. Kosten € 5,00 p.p. inclusief 1 consumptie (koffie/thee/fris). Voor informatie of het bestellen van kaarten, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel José Kruiper, tel. 06 4009 3258 of Ernst de Groot, tel. 06 2382 6137. De kaarten zullen voor u klaarliggen bij de ingang.