Datum: 14-08-2020 - 04:28
10
dec
'13

Dineren bij X-Out en een veiling op Facebook voor Het Glazen Huis Noordwijkerhout!

Vorige week dinsdagavond zijn drie prinsenparen van de carnavalsverenigingen bij jongerencentrum X-Out aan tafel geschoven voor een heerlijk diner. Donderdag 12 december zijn er nog een paar tafeltjes vrij, kom lekker eten voor het goede doel. Op Facebook is een veiling gestart waarbij...

artikelen worden verkocht, met de opbrengst natuurlijk voor het Glazen Huis. De volgende veiling items worden er aangeboden: 2 prachtige canvasfoto's (60x40) van de Witte kerk is een steigerhoutenlijst, aangeboden BON. Baal toiletpapier a 48 rollen van Timmers Verpakkingen, de band ROV3D ruimt de SHIT op en wel door een huiskamer-gig te veilen degene met het hoogste bod op 24 december wint de gig en daar komt ROV3D in jouw huiskamer 1 set doen van 45 minuten, leuke sleehak laarsjes maat 38 Esmeralda Stomphorst, mooi kerststuk af te halen zaterdag 21 december bij Bloemenhoek Het Uitzicht, een plexiglasplaat met 'Dream' vrije vertaling van het werk van Pablo Picasso (33x33cm) Natacha Hulsebosch van Pixit. U kunt vanaf nu gaan bieden met de opbrengst voor het Glazen Huis, klik hier voor de link naar Facebook.

Heeft u het diner gemist en wilt het ook een keer meemaken dan heeft u nog een kans op de volgende twee avonden, 12 december en 19 december. X-out vraagt voor het 3-gangen menu (klik hier), een bescheiden bedrag van € 15,- p.p. Op de website www.x-out.nl kunt u reserveren voor het heerlijke diner.

Met dank aan een aantal sponsoren zoals Ontwerpstudio Pixit, Humpy’s Palace, Drankenhandel Bergerac, Vlees & Zo, Bakkerij van Eeden en Groenteboer Van Delft voor ingrediënten van het diner, waardoor het gehele ingezamelde bedrag naar het Glazenhuis NWH kan gaan.

Wilt u ook een actie ontwikkelen of heeft u al een concreet idee, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.glazenhuisnwh.nl.

Foto's diner X-Out redactie BON.