Datum: 29-05-2020 - 05:41
10
dec
'13

Politiek Café praat over gemeentelijke samenwerking.

De belangstelling voor het derde Politiek Café in Café van der Geest was wat minder groot als bij de voorgaande edities. Blijkbaar leeft het onderwerp "gemeentelijke samenwerking" minder bij de Noordwijkerhouters. De inleidingen werden verzorgd door voorzitter klankbordgroep Leon Floor...

en twee ervaringsdeskundigen uit de praktijk, wethouder Kees van Velzen van Teylingen en Alinda Bolthuis (Valkenburg). De laatste twee spraken over hun eigen ervaringen  bij de fusie in Teylingen en de fusie in Katwijk. Daarna ging men met de zaal in discussie aan de hand van drie prikkelende stellingen. Gaat VVSB straks op in een nieuwe voetbalclub genaamd ‘FC Bollenstreek’? Verdwijnen kenmerkende voorzieningen zoals de bibliotheek of het gemeenteloket naar omliggende dorpskernen? Worden we het ondergesneeuwde kindje in de nieuwe gemeente ‘Bollendorp’? Binnenkort volgt er een verslag van hetgeen er besproken is.

Voor meer informatie over het Politiek Café , kijk op de website of like de Facebook pagina. Het Politiek Café wordt op het initiatief van het CDA Noordwijkerhout - De Zilk georganiseerd.

Foto's redactie BON.