Datum: 28-05-2023 - 05:10
09
dec
'13

Popkoor Bloom in kerstsfeer!

Afgelopen maanden is popkoor Bloom druk bezig geweest om het kerstrepertoire er weer in te stampen! Maar nu de optredens gepland staan klinkt het dan ook weer als een klok! Tijdens de muzikale kerstwandeling van afgelopen zondag in Noordwijk hebben bewoners en bezoekers...

van woonzorgcentrum St Jeroen genoten van Bloom, er werd meegezongen, geklapt en de kerstman danste er vrolijk op los. Mocht u dit optreden gemist hebben, wees gerust er komen nog meer kansen om met Bloom in kerstsfeer te komen.

Op zondag 15 december zal Bloom het winterfeest bij st(r)andplaats Nederzandt opluisteren, u kunt niet alleen van de winterse taferelen genieten maar ook meezingen met kerstklassiekers als: I’m dreaming of a white christmas, War is over, Last Christmas I gave you my hart. Maar ook het luisteren naar The first noel zal de kerstsfeer bij u oproepen en als de kou niet zorgt voor kippenvel doet dit nummer het wel!

Vervolgens is Bloom te gast bij het moonlight shoppen in het koopcentrum van Lisse, vanaf 19.00 uur is Bloom te zien en te horen bij de Deka markt en mogelijk later op andere locaties als het weer mee wil werken.

Wilt u meer informatie over popkoor Bloom kijk dan op onze website: www.popkoorbloom.nl, hou ook de andere media in de gaten want mogelijk zal Bloom ook de activiteiten van het glazen huis in Noordwijkerhout ondersteunen op 21 december in de namiddag…Bloom laat van zich horen ook in de kerstperiode!