Datum: 18-04-2021 - 02:10
07
dec
'13

VVSB nieuws: kleding Zaterdag 7, Kerstveiling, voorbeschouwing VVSB-De Treffers.

Het voetbalelftal van VVSB Zaterdag 7 is in een nieuw fleece-vest gestoken door Theo van "Van Veens rijwielmobiel". De naam van het bedrijf prijkt vanaf nu op het lekkere warme vest en iedere speler heeft zijn eigen nummer op het vest. In de competitie gaat het nog niet zo lekker...

met Zaterdag 7, wellicht dat het elftal door dit lekkere vest ze zich beter in hun vel gaan voelen en de puntjes binnen gaan stromen.

Foto Zaterdag 7 onderaan het nieuws-item redactie BON.

Kerstveiling
Zaterdagavond 14 december is het al weer zover. Vanaf 19.30 uur start de trekking van de kerstloten. Om 20.00 uur is er weer tijd voor de jeugd met het Rad van Fortuin. Vanaf 20.30 uur start onder leiding van de heren Piet Broekhof, Jaap Meiland en Dick Bader de Grote Veiling. De catalogus bestaat dit jaar uit ongeveer 300 kavels. Er is voor een ieder wat te koop, van een fles wijn tot een weekend weg.

U kunt ons ook volgen en bieden op nu al zes verschillende items via Facebook Kerstveiling VVSB, klik hier! De veiling via Facebook loopt tot zaterdag 14 december 17:00 uur. Het bod dat u uitbrengt op een kavel is bindend !! Als u de hoogste bieder bent dan nemen wij na afloop contact met u op.

Voorbeschouwing VVSB - De Treffers.

Wie goed presteert mag op veel aandacht rekenen. De spectaculaire zege van VVSB bij koploper AFC kon dan ook op veel positieve superlatieven rekenen. Maar de pret is nog niet op. Zondag speelt VVSB wederom een topper. Nummer drie De Treffers is dan te gast op De Boekhorst. Aanvang 14.00 uur.

Het leven is goed in de subtop, wat heet de top, van de ranglijst. Na drie moeizame seizoenen in het rechterrijtje presteert VVSB onder Wilfred van Leeuwen boven verwachting. Verrassend of toch niet? Het geraamte van de selectie is al jaren bijeen. Vastigheden en automatismen zijn dus gecreëerd en kunnen elk jaar uitgebouwd worden. In de Topklasse vinden bij veel clubs in de zomer complete volksverhuizingen plaats. Op al die clubs heeft VVSB bij voorbaat al een voorsprong.

VVSB staat momenteel vierde, maar er is uitzicht op meer. Nummer drie De Treffers heeft vier punten meer, maar speelde bovendien een duel meer. AFC en Leonidas zijn met respectievelijk 31 en 29 punten iets verder uit zicht.

Bij De Treffers is er sprake van een kleine crisis. Door een zwakke serie zit de ploeg voorlopig in de wachtkamer. De Groesbekers pakten uit de laatste vier duels slechts twee punten. Opvallender is misschien nog wel dat in al die duels het net niet werd gevonden. Zodoende is De Treffers al 425 minuten zonder goal. Rick Verbeek scoorde op 3 november tegen Juliana ’31 de laatste treffer.

Bij VVSB ziet de wereld er heel anders uit. Ons vlaggenschip is al acht competitiewedstrijden op rij ongeslagen en bulkt momenteel van het vertrouwen. Dat was de ploeg van onze coach Wilfred van Leeuwen afgelopen zondag ook af te zien in Amsterdam. Op sportpark Goed Genoeg viel weinig af te dingen op de overwinning van VVSB. Zo miste Vladimir Jozic nog een strafschop. Aan de andere kant moet ook gezegd dat onze doelman Ronald van der Meer VVSB ook een aantal keer op de been hield.

VVSB en De Treffers zijn allebei sinds het eerste uur in de topklasse van de partij. De ploegen stonden in totaal zes keer tegenover elkaar. De Treffers kwam het vaakst als winnaar uit de strijd, maar op sportpark De Boekhorst zijn de statistieken in het voordeel van VVSB. In drie ontmoetingen in Noordwijkerhout werd nog nooit een tegendoelpunt geïncasseerd.

Enige zes ontmoetingen:
VVSB – De Treffers 0-0 (17 maart 2013)
De Treffers – VVSB 3-0 (14 oktober 2012)
De Treffers – VVSB 0-1 (18 maart 2012)
VVSB – De Treffers 0-0 (16 oktober 2011)
De Treffers – VVSB 2-1 (27 maart 2011)
VVSB – De Treffers 3-0 (10 oktober 2010)

Na afloop van de wedstrijd is er een optreden door Arthur van Steyn de bekende zanger uit Leiden mede mogelijk gemaakt door de Fam Ijzerdoorn.

Foto Zaterdag 7 redactie BON.