Datum: 19-02-2020 - 23:09
06
dec
'13

Gemeenteloket binnenkort gesloten? Politiek Café over gemeentelijke samenwerking!

Moeten we binnenkort ons paspoort gaan ophalen in het gemeentehuis van Lisse? Gaat VVSB op in een nieuwe voetbalclub genaamd ‘FC Bollenstreek’? Worden we het ondergesneeuwde kindje in de nieuwe gemeente ‘Bollendorp’? Verdwijnen kenmerkende voorzieningen...

in het dorp naar omliggende dorpskernen? Kunnen we onze lokale identiteit bewaren de komende jaren? De posters die u in het centrum kunt zien hangen, zijn bedoeld om u te prikkelen en u uit te nodigen om op maandag 9 december mee te komen discussiëren tijdens het politiek café op maandag 9 december in Café van der Geest.

De organisatie heeft wederom een boeiende avond in petto voor u. Niet alleen zult u een korte inleiding krijgen van de huidige stand van zaken, maar ook zullen twee ervaringsdeskundigen uit de praktijk hun verhaal geven over hun eigen situatie (de fusie in Teylingen en de fusie in Katwijk). Hoe verliep de samenwerking? Wat waren de succesfactoren en de valkuilen? Wat kunnen we als Noordwijkerhouters leren van de twee voorbeelden?

Na de inleidingen gaan we met de zaal in discussie aan de hand van prikkelende stellingen. Iedereen is van harte welkom om te komen en hun zegje te doen. We zijn erg benieuwd naar uw mening, en hopen u dan ook graag te zien tijdens ons politieke café. Entree is gratis en u krijgt van ons enkele consumpties. De avond duurt van 19:45 tot ongeveer 22:00 uur, waarna op informele wijze nog verder gediscussieerd kan worden. Het adres van Café van der Geest: Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout.

Voor meer informatie over het Politiek Café (zoals de gastsprekers), kijk op onze website of like onze Facebook pagina. Het Politiek Café wordt op het initiatief van het CDA Noordwijkerhout - De Zilk georganiseerd. Tot 9 december!