Datum: 14-08-2020 - 04:10
04
dec
'13

Prinsenparen dineren voor Het Glazen Huis Noordwijkerhout!

Afgelopen dinsdagavond zijn drie prinsenparen van de carnavalsverenigingen Kaninefaaten, Duinknijnen en Keiebijters (Vikings helaas verhinderd) bij jongerencentrum X-Out aan tafel geschoven voor een heerlijk diner, waarbij de opbrengst naar Het Glazen Huis Noordwijkerhout gaat...

De jongeren van X-out hadden voor een mooi gedekte tafel en sfeervolle zaal gezorgd, waarbij het net leek alsof je in een culinair restaurant bevond. De jongeren verzorgde onder begeleiding van een José Westdijk van Humpy's Palace een 3-gangen diner, wat volgens de prinsenparen en hun adjudanten heerlijk smaakten.

De X-out jongeren stonden ook zelf in de bediening en wat hen zo voor de eerste keer prima afging. De prinsenparen en de overige bezoekers van het diner waren na afloop zeer te spreken over het gebeuren en doneerden heel graag een bedrag, wat allemaal ten goede komt van Het Glazen Huis Noordwijkerhout welke van 20 tot en met 22 december op de Steeg weer actie voert.

 

Heeft u het diner gemist en wilt het ook een keer meemaken dan heeft u nog een kans op de volgende twee avonden, 12 december en 19 december. X-out vraagt voor het 3-gangen menu (klik hier), een bescheiden bedrag van € 15,- p.p. Op de website www.x-out.nl kunt u reserveren voor het heerlijke diner.

Met dank aan een aantal sponsoren zoals Ontwerpstudio Pixit, Humpy’s Palace, Drankenhandel Bergerac, Vlees & Zo, Bakkerij van Eeden en Groenteboer Van Delft voor ingrediënten van het diner, waardoor het gehele ingezamelde bedrag naar het Glazenhuis NWH kan gaan.

Verder zal  X-out begin december via de webshop diverse artikelen voor een goedkoop prijsje gaan verkopen, die worden opgeknapt en gemaakt zullen worden door de jongeren. Op 17 december worden er cupcakes en koekjes huis-aan-huis verkocht, ook voor het goede doel van het Glazenhuis NWH. Kijk voor meer info op www.x-out.nl of neem contact met X-out op.

Verder zullen de jongeren van X-out een steentje bijdragen met het bouwen van het glazen huis en zal de zanggroep van jongerencentrum X-out optreden in het Glazenhuis Noordwijkerhout.

Wilt u ook een actie ontwikkelen of heeft u al een concreet idee, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.glazenhuisnwh.nl.

Foto's redactie BON.

Kaninefaaten: Prins Carpenter en Prinses Cabana (invalprinses Prinses Scarlet), Keiebijters: Prins Renovatio en Prinses Muscari, Duinknijnen: Prins Moesico en Prinses Vemicia. Niet aanwezig Vikings: Prins Will den 1e en Prinses Kate.