Datum: 25-01-2022 - 15:11
03
dec
'13

Verkiezingen 2014: Leon Floor lijsttrekker PvdA. (update info)

Op 2 december is de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid Noordwijkerhout bijeen geweest om het verkiezingsprogramma voor 2014-2018 vast te stellen en in te stemmen met de kandidatenlijst. Het verkiezingsprogramma krijgt de titel "Iedereen telt mee", omdat dat past...

in de participatiesamenleving, waarin we op een positieve manier zorg hebben voor elkaar! De kandidatenlijst is ook door de ledenvergadering aangenomen.

Lijsttrekker is Leon Floor de huidige fractievoorzitter, op nummer 2 staat Jan Janson die nu burgerraadslid is en op nummer 3 staat Ineke Secker die ervaring heeft in het raadswerk omdat ze van 2006-2010 raadslid was. Marian Kuijper-Vrugt keert niet meer terug als raadslid nadat ze dit 20 jaar heeft gedaan en staat nu op de laatste plaats als lijstduwer. Verder staan Olivier Visser, Olga Verdiesen, Vincent Man, Mariska Boerop en Adam Griekspoor op de kandidatenlijst.

Nadere kennismaking met de kandidaten volgt evenals de speerpunten van het verkiezingsprogramma tijdens de campagne. De huidige wethouder Bas de Haas heeft al eerder aangegeven dat hij na de verkiezingen van 2014 met het wethouderschap stopt.

Kieslijst PvdA: 3-Ineke Secker, 2-Jan Janson en 1-Leon Floor. Foto PR.