01
dec
'13

18 december jaarlijkse Kerstmarkt Zorgboerderij de Hafakker.

Dit jaar veel gezelligheid en met activiteiten voor jong en oud. Zo kun je een ritje maken met de echte kerstman op de paardenkoets. Er komt een verhalen verteller, die prachtige kerstverhalen vertelt.. Ook hebben we een levende kerststal met een echte ezel en vele kraampjes...

met kerstartikelen. In de knuffelhoek kan er kennis gemaakt worden met pony’s, cavia’s en konijnen. Zij hebben deze dag wel een extra knuffel verdiend. Heerlijk!! Stroopwafels, oliebollen (beide gemaakt terwijl u wacht) en warme chocolamelk dat warm wordt gemaakt in een ketel boven het vuur in de buitenlucht. Hoeveel kerstgevoel wil je hebben!! Onze terrein is omgetoverd in een heus kerstdorp en overal staan bankjes en sto balen om even uit te rusten en om optimaal te genieten van de sfeer die er hangt.

In onze speciale wensboom kun je je wens hangen en voor de meest bijzondere wens is er een hele mooie kerstattentie. In deze boom kun je ook een kerstbal hangen met je naam erop. Bij de zorgboerderij kun je vanaf 2 december gratis een kerstbal ophalen (tussen 13.00-15.30 uur) en deze thuis versieren, zodat hij 18 december in onze boom kan komen te hangen.

Appeltje-Eitje is ook geopend met mooie aanbiedingen en eigen gekweekte wintergroenten. Het geheel wordt opgevrolijkt met live kerstmuziek, zowel binnen als buiten. Met andere woorden een groot feest. Reden genoeg dus om te komen. De kerstmarkt is woensdagmiddag 18 december van 13.00 -16.30 uur Zorgboerderij de Hafakker. De toegang is gratis.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0612169721 Zeereep 3a Noordwijkerhout.