Datum: 12-07-2020 - 12:31
29
nov
'13

Astrid Warmerdam lijsttrekker CDA en Henri de Jong beschikbaar als wethouder.

Maandag jongstleden werd de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 voorgelegd aan de leden van het CDA. Bijna unaniem en met veel tevredenheid van zowel de leden als het bestuur, werd de lijst vastgesteld. Een enthousiaste groep mensen gaat u, na de...

volgende verkiezingen vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Noordwijkerhout.

Als lijsttrekker werd gekozen voor Astrid Warmerdam. Als zeer actieve inwoner van ons dorp, zal zij deze ervaring gaan combineren met het politieke werk. Jos Beugelsdijk is staat op nummer 2, als man met die inmiddels gepokt en gemazeld is in het bestuurlijke en politieke werk binnen het CDA. Op dit moment is hij aan zijn vierde jaar als raadslid bezig en wil dit graag met 4 jaren verlengen. 

Ook geen onbekende is Henri de Jong. Hij is niet alleen op nummer 3 geplaatst, maar is tevens de kandidaat wethouder. Jong aanwas dient zich aan op de vierde plaats; Bouke Geerlings met zijn 24 jaar zal de kandidaat zijn waar de jeugd van Noordwijkerhout zich in zal herkennen. Op plaats vijf is te vinden Martien Weijers. Deze Zilker (kleine Zilk) heeft veel bestuurlijke ervaring, maar is nieuw in de politiek.

Niet nieuw is Piet Pennings, hij behoefd niet te worden geïntroduceerd. Piet kan als geen ander de Zilkers en Noordwijkerhouters vertegenwoordigen. Andere mensen waarop u uw stem kan uitbrengen zijn Lisette Beugelsdijk, Ria Wijnands, Jan Meeuwenoord, Marian de Klerk, Ada Pennings, Henk de Bruin, Jacques Aartman en Theo Langeveld. Al deze mensen zullen zich, de komende tijd, nader aan uw voorstellen met als inzet: het beste voor Noordwijkerhout en De Zilk.

Foto PR.
v.l.n.r. Jos Beugelsdijk, Bouke Geerlings, Martien Weijers, Piet Pennings,
lijsttrekker Astrid Warmerdam en kandidaat wethouder Henri de Jong.