Datum: 02-06-2020 - 19:33
26
nov
'13

ODI werkt op lachspieren met Bed & Breakfast.

Afgelopen weekend heeft toneelvereniging ODI tweemaal het komische stuk Bed&Breakfast opgevoerd voor donateurs, sponsoren en andere belangstellenden.  Het stuk is geschreven door Wouter Duyvis en de regie is in handen van Peter van den Berg. Het aanwezig publiek...

heeft zichtbaar (en hoorbaar) genoten van de hilarische taferelen die door de spelers van ODI op een leuke manier ten tonele werden gebracht. ‘’Echt een avondje lachen en  genieten’’ was een van veel gehoorde opmerkingen.

In het stuk draait alles om het echtpaar Jaap de Rijp (Hans van Gijlswijk) en Liesbeth de Wit (Corry van Gijlswijk) die door een oplichter vele duizenden euro’s armer zijn geworden. Hierdoor zijn ze noodgedwongen begonnen met een Bed & breakfast. Jaap is nu niet bepaald het type goede gastheer en Liesbeth moet alle zeilen bijzetten om alles goed te laten verlopen. Het onderzoek naar de oplichting wordt gedaan door de rechercheurs Putter (Gonnie van der Geest) en de Haan (Freija Duivenvoorde). Deze twee politiemensen doen hun best maar weten niet altijd precies waar ze mee bezig zijn.

In het stuk zijn het pasgetrouwde stelletje Tom (Jeroen Kortekaas) en Carolien Kerstens (Karin Meiland) te gast en de versierder Mark van der Linden (Sebastiaan Duivenvoorde). Jaap heeft grote moeite met de gasten en dat zijn schoonmoeder Alie (Lies Nulkes) ook nog om de haverklap langskomt is ook niet echt bevorderlijk voor zijn humeur.

Bed & breakfast zal nog eenmaal opgevoerd worden op 30 november in de theaterzaal van De Schelft in Noordwijkerhout. De zaal is open om 19:30 uur en het stuk begint om 20:00 uur. Kaarten zijn voor slechts  € 8,- verkrijgbaar via www.toneelverenigingodi.nl, bij Suzanne’s Feestshop, boekhandel Wagenaar van Halem en bij de VVV in Noordwijkerhout. In De Zilk kunt u terecht bij M-kappers en in Hillegom bij drogisterij Letschert.

Foto's PR.