Datum: 01-10-2020 - 08:46
25
nov
'13

Begeleiding VVSB-scheidsrechters in het nieuw.

Sinds een paar weken zijn de begeleiders van de scheidsrechters nog beter zichtbaar op de velden van VVSB. VVSB vindt het belangrijk om de jeugd te motiveren om scheidsrechter te worden. Deze zijn hard nodig. Iedere zaterdagochtend vanaf 8 uur staan de begeleiders...

klaar om te zorgen dat de jeugdige scheidsrechter begeleid en ondersteund worden. Deze jongens, zelf vaak voetballend bij VVSB,  verdienen alle aandacht. Want het is een belangrijke taak die ze vervullen met toch ook nog wel eens commentaar vanaf de zijlijn van ouders/toeschouwers. Dan moet je stevig in je schoenen staan. De begeleiders helpen hen daarbij.

Het is dus ook heel belangrijk dat deze begeleiders zelf ook goed zichtbaar zijn. Sinds een paar weken zijn zij in het nieuw gestoken met goede jassen. Dit is mogelijk gemaakt door Patrick en Mariëlle van Steijn van Fields. Ook vinden zij het belangrijk dat (jeugd)scheidsrechters hun werk goed en veilig moeten kunnen doen. Voor hen zijn er echte scheidsrechters horloges aangeschaft.

Dit alles wordt uitstekend gecoördineerd door Christel Turk. Zij gaat voor het vuur voor “haar jongens” .

Uiteraard is VVSB altijd op zoek naar nog meer jongens en meiden die op zaterdag nog wat tijd over hebben en het leuk vinden om eens op een andere manier in het veld te staan. Ben je enthousiast geworden, of wil je eerst wat meer weten? Dan kun je een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot snel op één van de velden van VVSB.

Foto's PR