Datum: 18-04-2021 - 02:42
22
nov
'13

Kerstveiling VVSB nu ook op Facebook.

Zaterdagavond 14 december is het al weer zover. Vanaf 19.30 uur start de trekking van de kerstloten. Om 20.00 uur is er weer tijd voor de jeugd met het Rad van Fortuin. Vanaf 20.30 uur start onder leiding van de heren Piet Broekhof, Jaap Meiland en Dick Bader de Grote Veiling...

De catalogus bestaat dit jaar uit ongeveer 300 kavels. Er is voor een ieder wat te koop, van een fles wijn tot een weekend weg.

U kunt ons ook volgen en bieden op verschillende items via Facebook Kerstveiling VVSB, klik hier! De veiling via Facebook loopt tot zaterdag 14 december 17:00 uur. Het bod dat u uitbrengt op een kavel is bindend !! Als u de hoogste bieder bent dan nemen wij na afloop contact met u op.

De eerste kavel op Facebook is een taart van Huize van Wely. De tweede kavel waarop u kunt bieden is een bal met handtekeningen van de selectie, wie wil die nou niet hebben voor zoon of dochter. De derde kavel is een Oma fiets met 28 inch wielen en voorzien van verlichting en slot van Hollands fabricaat. De fiets hangt in de kantine van VVSB, dus als u eerst eens even wil kijken naar de fiets dan richting sportpark de Boekhorst.