Datum: 16-05-2021 - 08:26
18
nov
'13

Winnaar golfcompetitie Corné Koster op gepaste wijze gehuldigd.

Op zondag 17 november mocht de winnaar van de Golfcompetitie 2013, Corné Koster, de welverdiende kampioensschaal in ontvangst nemen. Al sinds 2001 organiseert een groepje Noordwijkerhoutse golfvrienden een eigen golfcompetitie. Voorheen gebeurde dit op de golfbaan...

van De Vijf Margen, maar de laatste drie jaar is de uitdagende baan van Tespelduyn het strijdtoneel.

 

In mei van dit jaar gingen de volgende acht deelnemers de strijd aan met elkaar: titelverdediger Erwin den Elzen (Erretje), Cock Heemskerk (De Cock met Céé-Oo-Céé-Ka), Corné Koster (The White Tiger), Sjaak Warmerdam (Steady Jack), Jos van Gijlswijk (Jossie van Gilst), Peter van den Burg (Lefthand Pete Mickelson), Jan Nederstigt (Mak-an-Jan) en Maarten van Nieuwenhuijzen (Maart).

 

Na zeven spannende speelronden is het uiteindelijk Corné Koster die met 11 punten (5 maal winst, 1 maal gelijk spel en 1 maal verlies) de anderen het nakijken laat.

Deze zondag was de prijsuitreiking. Helaas kon Jan Nederstigt hierbij niet aanwezig zijn. Z’n medespelers wensen hem veel succes voor de komende periode. Na een kopje koffie, een rondje golf en een heerlijke lunch in het clubhuis van Tespelduyn mocht Corné de bloemen, de kus en de beker in ontvangst nemen en staat zijn naam voor eeuwig gegraveerd in de Kampioensschaal. Ook uit handen van gastheer Peter Duivenvoorden van Tespelduyn mocht de kampioen een leuke attentie in ontvangst nemen.
Foto PR