Datum: 15-08-2020 - 10:50
19
nov
'13

Gedoogbeschikking bewoning voormalige bollenschuur Herenweg 260. (foto 1930)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 12 november besloten een gedoogbeschikking te verlenen voor de bewoning van een agrarische schuur aan de Herenweg 260 in Noordwijkerhout voor de duur van vijf jaar. Een gedoogbeschikking is een besluit om gedurende...

een bepaalde termijn niet op te treden tegen een nog niet vergunde activiteit (klik hier voor info). Al in een eerder stadium is er een vergunning afgegeven voor het vestigen van een bedrijfsruimte (ontwerpbureau), de bollenschuur staat op de gemeentelijke monumentenlijst. Tegen het besluit bestaat volgens het college van B&W op grond van de Algemene wet bestuursrecht voor iedere belanghebbende de mogelijkheid binnen zes weken na de bovengenoemde datum van verzending schriftelijk en gemotiveerd bezwaar aan te tekenen bij de Gemeente, klik hier.

Klik hier voor het nieuwsitem op BON: Verbouwing bollenschuur tot woning.

Op de foto's in de fotogalerij kunt de oude foto's (rond 1930) zien van de Herenweg, waarbij de bollenschuur nog te zien is. Later heeft men daar woningen voor gebouwd, we hebben een huidige foto geplaatst zodat u kunt zien waar de foto genomen is. De oude foto's zijn van de familie van Nobelen, waarvoor onze dank.