30
nov
'13

Handbalvereniging Northa organiseert minihandbal spelfeest.

Als handbalvereniging Northa zijn we een samenwerking aangegaan met Foreholte uit Voorhout en ROAC uit Rijpwetering, voor het organiseren van Minihandbal toernooien in de eigen regio. Doel is het minihandbal dichter bij huis, aantrekkelijker en vooral ook leuker te maken...

Naast wedstrijdjes worden er ook allerlei bal- en behendigheidspelletjes gedaan. Plezier staat voor op! Het toernooi is zo opgezet dat de organiserende vereniging het kan gebruiken als kennismakings-activiteit voor nieuwe leden. Ook kinderen van 6 tot 9 jaar niet nog geen lid zijn, mogen mee komen doen. 

Zaterdag 2 november was bij Foreholte de eerste van een reeks van minihandbal spelfeesten. Het leuke van deze opzet is dat er alleen maar winnaars zijn, de winst zit hem vooral in het plezier dat de in de kinderen beleven. Met rode wangetjes vertrokken de kinderen naar huis. Bij het vertrek waren veel enthousiaste reacties van ouders en kinderen te horen. Op 30 november gaan wij naar ROAC in Rijpwetering.

En op 14 december a.s. organiseren wij het bij ons in de trainingshal Arend den Elzenhal van 10.00-12.00 uur. Wil je een keer kennismaken met handbal dan kan je je voor het minihandbal spelfeest opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dan mee te doen.