Datum: 14-08-2020 - 04:21
15
nov
'13

Nog 2x een nieuwe "Prins Carnaval".

Dit weekend worden de laatste twee nieuwe "Prins Carnaval" bekend gemaakt, op zaterdagavond 16 november bij CV de Vikings in het Victorhuis en op zondagmiddag bij CV De Keiebijters in het CAT-gebouw op het terrein van het Raamwerk/Rivierduinen. Al eerder werden de nieuwe Prinsen..

van de Duinknijnen/Dwergknijnen uit de De Zilk, de kaninefaaten/Babyfaaten en van Munnekeweij bekend gemaakt in Kokkerhout. Klik op de naam voor het verslag en de foto's.

44 jaar CV De Vikings.
Na een zeer geslaagd carnavalsjaar is het tijd om afscheid te nemen van ons huidige prinsenpaar, Prins Thor en Prinses Freya. Zij gaan plaats maken voor de 35ste hoogwaardigheidsbekleder en zijn prinses. Tevens gaan de Vikings hun 44-jarig jubileumjaar tegemoet. De Vikings hebben dit jaar weer een nieuwe Prins Carnaval gevonden. Wie o Wie gaat dit jaar de scepter over nemen??

De avond zal begeleid worden door Paul Sellers en Onze huis DJ. Uiteraard zal ons hofkapel Nix Dus ook nog een nootje laten horen. De bekendmaking vindt plaats op 16 november 2013 in ‘t Victorhuis aan de Sporkenhout 12 in Noordwijkerhout de zaal gaat open om  20.00 uur. Op deze avond geld vrije toegang voor iedereen. Wij hopen u allen te zien op onze geweldige avond. Meer informatie ook op www.devikings.nl.

Wie wordt het 49e Prinsenpaar der Keiebijters?
Zondag 17 november zal Carnavalsvereniging de Keiebijters als laatste in de gemeente Kokkerhout het nieuwe Prinsenpaar presenteren. De nieuwe Prins en Prinses zullen de waardige opvolgers worden van Prins Hubertus en Prinses Diana.

Zondagmiddag 17 november zal het nieuwe paar tijdens een gezellige middag in het CAT-gebouw in Noordwijkerhout (BAVO-terrein) bekend gemaakt worden. Prins Hubertus en Prinses Diana moeten helaas afscheid nemen van hun seizoen maar aansluitend zullen de Keietoeters het nieuwe paar begeleiden bij de eerste polonaise. Ook zullen de dansgardes deze middag hun nieuwe dansen voor het seizoen presenteren. Het feest begint om 13.30 uur! Meer informatie ook op www.keiebijters.com.