Datum: 01-06-2023 - 18:17
15
nov
'13

Drie nieuwe hoofdsponsors VV Van Nispen.

In het seizoen van 2012-2013 is van Nispen, na jaren vierde klas voetbal, met een jonge gemotiveerde groep spelers, gepromoveerd naar de derde klasse. De promotie betekend meer wedstrijden en dus zijn er twee plekken voor het hoofdsponsorschap beschikbaar gekomen...

Jaren geleden is bij Van Nispen besloten om, in plaats van één hoofdsponsor voor het eerste elftal te zoeken, te proberen voor elke thuis wedstrijd één hoofdsponsor te vinden. Deze “hoofdsponsor van de wedstrijd” krijgt dan de gelegenheid om zijn bedrijf tijdens “zijn” thuiswedstrijd onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. Dit is een geweldige formule gebleken. De sponsorbedragen zijn door deze constructie betrekkelijk laag en daarom is de drempel om mee te doen veel minder hoog.

Dit is dan ook de reden dat het de sponsorcommissie is gelukt om 3 nieuwe hoofdsponsors te vinden. Twee sponsoren naar aanleiding van het promoveren en er dus meer wedstrijden gespeeld worden. Eén sponsor ter vervanging van Paul de Groot, die vanaf het begin van dit concept zijn financiële steentjes heeft bijgedragen.

De eerste wedstrijd van het eerste elftal op het nieuwe eerste veld wordt gespeeld tegen Alkmania. Ook deze nieuwe sponsoren zullen de komende jaren de ontwikkelingen die nog op stapel staan, van dichtbij kunnen mee maken. De aankleding van de velden, de groenvoorziening die weer aangebracht moet gaan worden en natuurlijk de nieuwe kantine die eind 2014 klaar moet zijn. Mede dankzij alle sponsors en vrijwilligers van van Nispen is dit een prachtige club waar gelukkig zeer veel bedrijven en particulieren hun tijd, energie en sponsorgeld in willen investeren.

 

Flexible Human Services (opgericht door Nico Geerlings, geboren in de Zilk en getogen in de Ruigenhoek) is thuis in internationale arbeidsbemiddeling. Zij hebben niet alleen verstand van de uitzendbranche op het gebied van arbeidsmigranten, zij geven de mensen die voor hen werken ook een ‘thuisgevoel’. Deze organisatie heeft in de afgelopen 10 jaar langdurige uitzendrelaties met meer dan 100 bedrijven opgebouwd. Omdat zij altijd aan de hoogste normeringen voldoen, gaan mensen graag met hen in zee. Voor meer informatie www.fhs-bv.nl.

 

Bloemenhandel de Groot/Broekhof: Jan de Groot en William Broekhof, wie kent ze niet…. Beide zijn Zilkers in hart en nieren. William is al vanaf zijn prilste jeugd werkzaam bij  “ome” Jan. Een aantal jaren geleden zijn deze mannen samen gaan werken om het bedrijf van Jan de Groot, maar ook om William, een toekomst in de bloemen te blijven geven. Ze zijn nu ook te vinden op Facebook en Twitter en als hoofsponsor van Van Nispen !!!!!

St(r)andplaats Nederzandt is bij alle Zilkers inmiddels bekend als de juiste plek om een strand bezoek te beginnen of te eindigen. Maar ook wordt er meegedacht als u bijvoorbeeld een verrassend (huwelijks)feest, evenement of zelfs een huwelijksaanzoek zou willen organiseren.