14
nov
'13

Anthony Benjamin "So You Think You Can Dance" geeft dansworkshops Victorschool.

Gymjuf Marjan van de St. Victorschool had zich ingeschreven voor vier gratis dansworkshops van The Dance Complex uit Noordwijk en onlangs kreeg ze het leuke bericht dat de school deze kreeg toegewezen. De dansworkshops zijn donderdag gegeven door de finalist Anthony Benjamin...

van het populaire televisieprogramma "So You Think You Can Dance". Anthony heeft met "Pop'Arazzi Crew" ook in de finale gestaan van "Hollands got Talent".

Anthony kwam met nog twee lesgevers op donderdagochtend 14 november naar de gymzaal aan de Ambachtsweg en gaf de workshops aan de enthousiaste leerlingen van groep 1/2, 3/4, 5/6, 7/8. Na afloop van de leuke dansworkshops werd er per groep een herinneringsfoto gemaakt en handtekeningen door Anthony uitgedeeld.

THE DANCE COMPLEX heeft een speciaal workshopprogramma samengesteld om scholen kennis te laten maken met dans als aanvulling op de lichamelijke opvoeding en persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Wij willen u graag kennis laten maken met ons programma in de vorm van GRATIS* INTRODUCTIEWORKSHOPS  door onze vaste docent Anthony Benjamin, top-choreograaf en finalist So You Think You Can Dance. Uitgebreide informatie over het programma vind u hier.

Foto's (61) en filmpje redactie BON.