Datum: 30-05-2020 - 06:36
13
nov
'13

Bed & Breakfast: de regisseur aan het woord.

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zaterdag 30 november 2013 speelt toneelvereniging ODI de komedie “Bed & Breakfast” in De Schelft in Noordwijkerhout. Het stuk is geschreven door Wouter Duyvis en wordt geregisseerd door Peter van den Berg. Het stuk begint steeds om...

20:00 uur en de zaal is steeds om 19:30 uur open.

Het verhaal gaat over Liesbeth en Jaap, een echtpaar dat door oplichting in financiële problemen is gekomen. De bedoeling was om een hotel te beginnen in het zonnige Spanje. Alles leek geregeld………, maar het bleek een grote misleiding. Tot overmaat van ramp had Jaap ook zijn baan al opgezegd. Hierdoor hebben zij problemen om rond te komen. Om het hoofd enigszins boven water te houden zijn ze een Bed & Breakfast begonnen. Een pasgetrouwd stel en de versierder Mark zijn hun gasten. Jaap heeft weinig begrepen van het gastheerschap en dat zijn schoonmoeder Alie te pas en te onpas over de vloer komt, is evenmin goed voor zijn humeur. De ontwikkelingen die dan volgen zorgen ervoor dat er spannende en vooral komische situaties ontstaan.

Repetities

Het is een lekker ouderwets lach stuk, een toneelstuk zoals u dat van ODI mag verwachten. Herkenbare situaties en uitspraken door heel goed neergezette typetjes. In september 2013 zijn de spelers  gestart met de repetities en de spelers zijn (nu half november) klaar om een prachtige voorstelling te spelen. De vele komische en spannende situaties die voorbij komen hebben tijdens de repetities voor heel veel lol gezorgd. Geweldige typetjes in super leuke situaties worden in dit stuk aan u voorgeschoteld tel daarbij op de zeer ervaren spelers van onze vereniging en uw avond kan niet meer stuk.

Mocht u ooit het idee krijgen om bijvoorbeeld vanwege de crisis een Bed & Breakfast te beginnen dan weet u na het zien van dit stuk hoe u het niet moet aanpakken. Kom dus zeker kijken, Het toneelstuk Bed & Breakfast gaat op vrijdag 22 november in première.

Kaartverkoop

De kaarten voor dit stuk zijn voor slechts 8 euro te koop bij boekhandel Wagenaar&van Halem, Suzanne’s Feestshop en de VVV in Noordwijkerhout, Bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Open avond

Op 21 november is er een open avond bij ODI. Vanaf 19:00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in de toneelzaal van De Schelft, Maandagsewetering 202 in Noordwijkerhout. Aanmelden kan via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.