Datum: 28-11-2022 - 16:54
13
nov
'13

Jeugdtheatergroep Tïkkie en "Het Naaiatelier van Sinterklaas".

Na de weken, dagen, uren en minuten afgeteld te hebben, is het dan eindelijk zo ver: Sinterklaas verlaat het warme Spanje om een bezoek te brengen aan het herfstachtige Nederland. Vol verwachting kloppen de kinderhartjes, benieuwd naar wat de goede Sint dit jaar voor...

verrassingen heeft meegenomen.

Dat Sinterklaas en zijn Pieten naast het uitdelen van cadeaus en snoepgoed ook heel graag schitteren in vrolijke musicals is inmiddels geen geheim meer. De afgelopen jaren hebben veel kinderen uit de bollenstreek kunnen genieten van Sint en Piet als ware acteurs in musicals als “De Muizen van Sinterklaas”, “De verdwenen post van Sinterklaas” en “Paniek in de Pepernotenkeuken”. Ook dit jaar kan weer iedereen komen kijken naar een gezellige musical: “Het Naaiatelier van Sinterklaas”.

“Het Naaiatelier van Sinterklaas” is een productie van Jeugdtheatergroep Tïkkie, en wordt gespeeld voor de kleine vriendjes van Sinterklaas. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s etc. niet welkom zijn om vrolijk mee te klappen, zingen en dansen met de leuke liedjes.

“Het Naaiatelier van Sinterklaas” gaat over de avonturen in het naaiatelier waar de Pieten het hele jaar druk bezig zijn met het maken van Pietenpakken en cadeauzakken.
Maar niet alles verloopt vlekkeloos, en er ontstaat grote paniek onder de Pieten. Wat zal er gebeuren als Hoofdpiet ontdekt dat één van de Pieten de mantel van de Sint heeft vies gemaakt? Of nóg erger: wat zal de Sint er van zeggen?

Het allerkleinste Pietje van het atelier weet wel raad met alle problemen, maar wordt er wel goed naar hem geluisterd?

“Het Naaiatelier van Sinterklaas” wordt gespeeld op:
Zondag 24 november om 15:00 in het gebouw van Hakuna Matata in de Zilk.
Zaterdag 30 november om 15.00 in De Alkenburgt in Roelofarendsveen.
Zondag 1 december om 15:00 in De Schelft in Noordwijkerhout.
Kaarten voor de voorstellingen kosten €5,00 per stuk en zijn te reserveren via www.tikkie.nl

Foto's PR