Datum: 08-08-2020 - 13:33
13
nov
'13

Prins Ome Jan en Prinses Ester het nieuwe Prinsenpaar van Munnekeweij.

Ook in Munnekeweij is de Prins en Prinses bekend gemaakt voor de komende carnavalsperiode. Prins Ome Jan en Prinses Ester (Jan Edelaar en Ester Rotteveel). Prins Ome Jan is een echte Noordwijkerhouter en is geboren bij t Harde pad. Zoon van Jacobus Edelaar en Klaziena Duindam...

Het gezin bestond uit vier jongens en drie meisjes. Prins Ome Jan is de oudste uit het gezin en hij werkte vroeger in de bloemen bij van Nobelen. Ome Jan was getrouwd met Tinie Geerlings en zij hebben 3 kinderen waarvan er twee Babyfaat zijn geweest bij de Kaninefaaten.

Prinses Ester is ook een geboren en getogen Noordwijkerhoutse  en werkzaam als begeleidster bij Het Raamwerk. Zij is getrouwd met Gert Jan Rotteveel en is moeder van een zoon(Dennis) en een dochter (Nienke). Prinses Ester was actief betrokken bij de vochtvreters (loopgroep in de carnavalsoptocht).

Op dinsdagochtend 12 november tijdens de koffie in de tuinkamer, kreeg de Prins zijn mooie steek opgezet en de Prinses de sjerp en het kroontje. Ze hebben er beiden veel zin in en hebben de wens er een leuke gezellige periode van te maken op de Munnekeweij.

Foto's PR