Datum: 06-08-2020 - 03:44
12
nov
'13

Prins Carpenter en Prinses Cabana 54ste Prinsenpaar der Kaninefaaten(update 139 foto's)

In een gezellige en gevulde Schelft, werd er om 22.11 uur afscheid genomen van Prins Forus (Jaqcues van Diemen) & Prinses Fatum (Annelies van Diemen) het 53e Prinsenpaar. Daarna werd er met een grootse stunt het 54e Prinsenpaar der Kaninefaaten bekend gemaakt: Prins Carpenter (Marco van den Berg) en Prinses Cabana (Jenny van den Berg)....

Prins Carpenter:
Marco van den Berg (45) is een geboren Noordwijkerhouter en hij is werkzaam als timmerman bij de firma Van Duin in Noordwijk. Sinds 1992 is hij medewerker bij de Kaninefaaten en in 2000 lid geworden van de Raad van 11. Begonnen als medewerker van de Pers- en Propagandacommissie. Daarna de overstap gemaakt naar de Optochtcommissie. Bij de Boerenkoolcommissie is hij al jaren Spreekstalmeester. In zijn vrije tijd is hij altijd bezig met muziek op allerlei manieren. Ook mag hij graag voetbal kijken, bij zoon Rick en bij het eerste van VVSB en is hij (weer) gestart met hardlopen bij de NSL.

Prinses Cabana:
Zijn vrouw en tevens Prinses is Jenny van den Berg – van Kesteren (44), geboren in Noordwijk. In het dagelijks leven is zij verkoopster bij Nelson schoenen in Lisse. Haar hobby`s zijn: Zingen bij popkoor Just for Fun uit De Zilk en medewerkster bij St. Jeanne d`Arc. Ook uitjes met vriendinnen vindt ze leuk.

Marco en Jenny zijn op 11 augustus 1995 getrouwd en hebben samen 2 kinderen: Dochter Anne is 16 jaar en zoon Rick van 14 jaar. Zoon Rick zit bij de Babyfaaten.

Namen:

Marco zijn grootste hobby is muziek. Maar in het dagelijks leven is hij timmerman, een echte vakman. Als timmerman heeft hij al vele mooie creaties gemaakt. Vele jaren heeft hij meegewerkt aan de Prinsenwagen en ook werkt hij mee aan de decor stukken voor de Dansmariekes. Voor zijn Prinsen naam heeft hij zijn beroep naar het Engels vertaald en zo krijg je Prins Carpenter. Jenny is een groot liefhebster van allerlei soorten bloemen, rozen maar ook gerbera`s. Haar favoriete gele gerbera heet Cabana. En deze fraaie bloem heeft zij gebruikt voor haar prinsessennaam, Prinses Cabana.

De adjudanten van het kersverse Prinsenpaar zijn: Rolf Troost (Oud Prins Picasso 2008-2009), Richard Vink, Herman van den Burg, Louis de Jong, Remco Hulsebosch (Oud Jeugdprins Meeuw XV 1989-1990)

Foto's zijn van de redactie van BON. (ps. binnenkort een heleboel foto's van 11-11 bij Snapshot, klik hier).
Filmpjes van de bekendmaking, klik hier.