11
nov
'13

Prins Sjahriaar en Prinses Scheherazade 47ste Prinsenpaar der Babyfaaten. (update foto's)

Op 11-11 werd om 20.45 uur in de Schelft afscheid genomen van Prins Charming (Sjors Blase) & Prinses Esmeralda (Esmee Haroun), het 46e Prinsenpaar der Babyfaaten. Daarna werd er met een leuke stunt, het 47e Prinsenpaar bekend gemaakt: Prins Sjahriaar en Prinses Scheherazade...

In het dagelijks leven zijn ze beter bekend als Ferry Tetteroo en Merel van Grieken en zijn beiden rasechte Noordwijkerhouters. Ferry is 15 jaar en zit op het Leeuwenhorst 4 VWO. Hij voetbalt bij VVSB en houdt van een gezellig feestje en is dan ook al 6 jaar lid van de Babyfaaten.

Merel is 15 jaar en zit op het Northgo College 4 HAVO. Merel tennist en voetbalt. Zij houdt vanzelfsprekend ook van een partijtje of feest! Zij hebben bij elkaar in de klas gezeten op basisschool De Prinsenhof. Hoe toepasselijk is het dan dat zij de jeugd voorgaan als Prinsenpaar der Babyfaaten. Zij doen dit natuurlijk niet alleen, maar samen met de hele Raad van 11.

Het thema bij de jeugd dit jaar is: “Duizend-en-één-nacht”. De namen van het prinsenpaar komen voor uit dit sprookje. Sjahriaar was de koning in het sprookje Duizend-en-één-nacht. De vrouw van Koning Sjahriaar was prinses Scheherazade.

Hun adjudanten zijn: Timo van Hagen, Kevin Disseldorp, Olav Troost en Jasper-Jan Lut.

Foto's zijn van de redactie van BON. (ps. binnenkort een heleboel foto's van 11-11 bij Snapshot, klik hier).
Filmpjes van de bekendmaking, klik hier.