Datum: 26-02-2020 - 11:25
06
nov
'13

Harmonie ”St. Jeanne d’Arc” geeft optreden met Valkenburg’s harmonie.

Op zondag 17 november geeft de harmonie van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” een concert in samenwerking met Valkenburg’s harmonie. Valkenburg’s harmonie heeft de laatste periode hard gewerkt om een prachtig concert samen te stellen en wil het resultaat...

van deze inspanningen graag laten zien aan een breed publiek. Een gezamenlijk concert met de harmonie van “St. Jeanne d’Arc” kwam dus als geroepen voor de Valkenburgers.

Valkenburg’s harmonie zal het concert beginnen en heeft een voornamelijk klassiek programma ingestudeerd. Zij worden daarbij ondersteund door drie solisten. Anneleen Schuitemaker zal soleren op de harp in het stuk ‘Suite the Comedians’. Ludo de Goeje is als solist op viool te horen in de ‘Danse Macabre’ van Camille Saint-Saëns. René de Jong neemt op de baritonsaxofoon de solo in het stuk Saxomania voor zijn rekening. Valkenburg’s harmonie staat onder leiding van dirigent Frank de Jong.

De harmonie van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” zal na de pauze optreden. “St. Jeanne d’Arc” zal onder leiding van dirigent Michel de Haas juist een repertoire met voornamelijk lichte muziek opvoeren.  Op het programma staan onder andere de ouverture uit de musical ‘Tommy’, vrolijke Cubaanse klanken met Cuban Sound, Sway (bekend van Michael Bublé) en Chameleon van Herbie Hancock.

Juist de twee verschillende stijlen zijn de perfecte ingrediënten om er een geslaagde middag van te maken. Op zondag 17 november bent u van harte welkom in de Jozefkerk in Noordwijkerhout. De toegang is gratis, het concert begint om 14:00 uur.