Datum: 01-07-2022 - 00:37
06
nov
'13

Nieuwe activiteit bij Paardensportvereniging de Boekhorstruiters.

Bij de Boekhorstruiters in Noordwijkerhout kunnen jeugd ruitertjes en amazones t/m 16 jaar oud terecht voor ponylessen. De huidige ponylessen voor de jeugd t/m 16 jaar vinden nu plaats op de zaterdagochtend van 09.45 tot 11.15 uur. Tijdens deze lessen zijn wel niet alleen bezig...

met dressuur rijden maar er worden regelmatig andere activiteiten gedaan. Zoals dressuurproefjes oefenen, springen, ponyvoetbal en andere leuke spelletjes met de pony's! Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

Bij voldoende animo start er in het nieuwe jaar een extra pony dressuurles! Deze les zal plaatsvinden op de maandagavond en gegeven worden door Lindy de Vroomen. De tijd zal in overleg met elkaar besproken worden.

Dus heb jij een eigen pony of verzorgpony en wil je heel graag op les? Ook op zaterdag is er nog voldoende plek! Dan zijn wij op zoek naar JOU!! Voor meer info en aanmelden stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Een keer komen kijken? Of een lesje meerijden? Geen enkel probleem...stuur een mailtje naar bovenstaand email adres!
Foto redactie BON