Datum: 20-11-2019 - 09:56
03
nov
'13

Oosterduinloop NSL voor hardlopers én wandelaars!

Op zondag 10 november klinkt om 11:00 het startschot voor de Oosterduinloop van atletiekvereniging de Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL). Binnen deze loop is er keuze uit twee afstanden. Deelnemers die mee willen doen aan de 10 Engelse mijl (16,1 KM) lopen twee...

rondes rondom het Oosterduinsemeer. De lopers die 8,4 km. willen lopen leggen het parcours één keer af en starten tegelijkertijd.

Parcours
De Oosterduinloop biedt de mogelijkheid om één ronde van 8,4 km. te lopen rondom het Oosterduinsemeer. Voor de lange afstand lopers biedt de 10 Engelse mijl een mooie route. Het parcours van de Oosterduinloop is verhard en kunt u bekijken op de informatiepagina over de Oosterduinloop op de website www.av-nsl.nl. Speciaal voor wandelaars organiseert de NSL op zondag 17 november een mooie wandeltocht rondom het Oosterduinse meer. Meer hierover leest u op onze website.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website www.av-nsl.nl. Online inschrijven heeft de voorkeur en kost €4,00. Dit geldt voor beide afstanden. Ter plekke inschrijven is ook mogelijk en kan vanaf 09:30 in de kantine van Sportpark de Boekhorst (VVSB, Dr. Schaepmanlaan 2, 2211 AV Noordwijkerhout). Dit is tevens de start van de Oosterduinloop. Ter plekke inschrijven kost ietsje meer, namelijk €5,00. De website kunt u bovendien raadplegen voor meer informatie over deze loop. De uitslagen worden achteraf ook gepubliceerd op deze website, net als de foto’s. Foto’s zijn achteraf ook te vinden op de Facebookpagina van de NSL: www.facebook.com/avnsl.

Prijzen
Voor de drie snelste mannen en vrouwen op zowel de korte, als de lange afstand zijn er leuke prijzen! De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn cadeaubonnen van de Hardloopwinkel ter waarde van 30 euro (eerste prijs), 20 euro (tweede prijs) en 10 euro (derde prijs).