02
nov
'13

Eerste plaats en promotie Drumfanfare Altesa.

Zaterdagmorgen vertrok de bus om acht uur richting Schiedam. 30 ietwat gespannen leden en fans van Drumfanfare Altesa uit De Zilk keken al wekenlang naar dit moment uit. Bij aankomst snel de bus uitgeladen en meteen omkleden. Even inspelen en daar is dan het moment. Weken...

is er gerepeteerd, elke donderdagavond, een weekend weg en een aantal zondagen hebben de leden zich ingezet voor dit moment. Iedereen haalde nog diep adem en daar ging men. Altesa wilde knallen!!!!!

Eenmaal weer achter de schermen begon het speculeren. Mijn bocht daar ging niet zo lekker en oei die ene noot! Het instructieteam, Dirk-Jan de Boer en Martin van Leeuwen, vonden dat het erg goed gegaan was. Het lange wachten begon en om 13.00 was er dan eindelijk de prijsuitreiking. De spanning steeg flink tot het moment dat de naam van Drumfanfare Altesa klonk door de speakers. Het korps hield zijn adem in...... 86.11 punten en dat hield een eerste prijs met promotie in!

De band keek elkaar aan en yes het is gelukt. Iedereen begon te juichen, het doel van Altesa was bereikt. Voor het eerst in het 40-jarig bestaan van Altesa, is men gepromoveerd naar de 2e divisie. Met een blij en voldaan gevoel vertrok men weer terug naar De Zilk.

Foto's PR