Datum: 28-09-2021 - 00:43
31
okt
'13

6 november voorlezen in de bibliotheek.

Op 6 november kunnen kinderen van vier jaar en ouder, in de vestiging van de Bibliotheek Noordwijkerhout, vanaf 14.00 uur komen luisteren naar mooie verhalen en daarna knutselen naar aanleiding van de voorgelezen boeken. Elke maand lezen medewerkers voor rond een bepaald thema...

‘Lekker lezen’ is het onderwerp dat centraal staat in november. Met een verhaal over ezel en aap. Ezel komt in een zetel tegenover Aap zitten. Aap leest aandachtig een boek. Ezel, met zijn laptop op schoot, stelt voortdurend vragen aan Aap. 'Hoe scrol je naar beneden? Kun je ermee sms'en? Twitteren? Waar is je muis? Moet je een wachtwoord invoeren?' Aap leest onverstoorbaar verder en antwoordt: 'Het is een boek'.

Dan toont Aap zijn boek aan Ezel en die begint verwoed te lezen. Het einde is een verrassende, hilarische pointe. De computer versus het boek is hier op een originele en buitengewoon grappige manier uitgewerkt. Ezel weet alles over computers en niets over boeken, maar ook in dit digitale tijdperk blijft een boek lezen boeiend.

Alle kinderen zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Aanvang: 14.00 uur Waar: Vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek, muv Warmond.