Datum: 14-08-2020 - 19:00
25
okt
'13

Verkiezingen 2014: Martijn Bilars lijsttrekker VVD en Hans Knapp beschikbaar als wethouder.

Martijn Bilars wordt in de ledenvergadering van 19 november a.s. door het bestuur van VVD Noordwijkerhout / De Zilk voordragen als lijsttrekker van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van Noordwijkerhout / De Zilk in maart 2014. Hans Knapp stelt zich weer beschikbaar...

voor een nieuwe periode als wethouder.

Martijn Bilars maakt sinds 2006 deel uit van de fractie van de VVD. Sinds 2009 in de rol van fractievoorzitter. Hij hecht grote waarde aan het belang van lokale politiek: “Noordwijkerhout is een heerlijk dorp. Een dorp, waarin het goed wonen is en het individu telt. Een dorp, waar ik me vanuit de Gemeenteraad met veel plezier voor inzet.”

Martijn Bilars is blij met de voortzetting van het wethouderschap van Hans Knapp: “De relatie tussen fractie en wethouder is de afgelopen jaren plezierig en productief geweest. De VVD heeft veel profijt gehad van zijn bestuurlijke ervaring en financiële degelijkheid.”

In het verkiezingsprogramma van de VVD is veel aandacht voor de leefbaarheid, de economie, het toerisme en het ondernemersklimaat. Martijn Bilars is voorstander van een zelfstandig Noordwijkerhout en voor een intensieve samenwerking met de omliggende gemeenten. Intergemeentelijke samenwerking heeft reeds bewezen te leiden tot een grote mate van efficiëntie en kostenbesparing. Op deze wijze blijft Noordwijkerhout een zelfstandige, gezonde en herkenbare gemeenschap. Noordwijkerhout. Ons dorp.

Foto van de huidige VVD-fractie
.