Datum: 02-06-2020 - 18:58
22
okt
'13

Toneelvereniging ODI speelt komedie Bed & breakfast.

Toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout speelt op 22, 23 en 30 november de komedie Bed & breakfast van Wouter Duyvis uit 2011. De regie is in handen van Peter van den Berg. De zaal is steeds om 19:30 uur op en de aanvang van het stuk is steeds om 20:00 uur. Liesbeth en Jaap zijn...

door oplichting in ernstige financiële problemen gekomen. Rechercheur Putter en haar assistente De Haan zijn met het onderzoek belast, maar ondanks dat er schot in de zaak zit, hebben Liesbeth en Jaap er niet veel vertrouwen in dat zij nog veel van hun verloren geld zullen terugzien. Omdat Jaap zonder werk zit, zijn ze een bed & breakfast begonnen om wat extra inkomsten te krijgen. Het pasgetrouwde stelletje Tom en Carolien en de versierder Mark zijn hun gasten. Jaap heeft weinig begrepen van het gastheerschap en dat zijn schoonmoeder Alie te pas en te onpas over de vloer komt, is evenmin goed voor zijn humeur. De ontwikkelingen die dan volgen zorgen ervoor dat er spannende en vooral komische situaties ontstaan.

Kaartverkoop
Kaarten zijn voor slechts  8 euro verkrijgbaar via www.toneelverenigingodi.nl, bij Suzanne’s Feestshop, boekhandel Wagenaar & van Halem en bij de VVV in Noordwijkerhout. In De Zilk kunt u terecht bij M-kappers en in Hillegom bij drogisterij Letschert.

Open avond
Op 21 november is er een open avond bij ODI Vanaf 19:00 uur in de toneelzaal van De Schelft, Maandagsewetering 202 in Noordwijkerhout. Aanmelden kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..