Datum: 05-12-2021 - 00:26
18
okt
'13

Zeestroom nieuw onderkomen voor Jeugdtheatergroep Tikkie.

Het hebben van een eigen oefenruimte voor theater- en muziekgroepen heeft altijd hoge prioriteit maar is vaak moeilijk te realiseren. Zo ook voor Jeugdtheatergroep Tïkkie.
In haar bestaan heeft Tïkkie al op vele locaties geoefend maar door diverse omstandigheden nooit voor lang...

Vind maar eens een geschikte ruimte dat groot genoeg is om prachtige en grootse musicals en muziektheaterstukken in te kunnen studeren, maar ook voor het maken en opslaan van decors, rekwisieten en kleding.

Na de afgelopen jaren dankbaar gebruik te hebben mogen maken van basisschool De Regenboog, heeft Tïkkie nu dankzij de medewerking van gemeente Noordwijkerhout de beschikking gekregen over een eigen oefen- en opslagruimte in het voormalige gebouw van de De Zeestroom. Heerlijk om nu te kunnen repeteren wanneer Tïkkie maar wil en eindelijk in een verwarmde ruimte decors en rekwisieten te kunnen maken.

De afgelopen weken zijn vele vrijwilligers hard bezig geweest met het opknappen en inrichten van deze ruimtes en daarom wil Tïkkie deze nieuwe ruimte met trots aan u laten zien. U bent uitgenodigd om zondag 27 oktober a.s. van 14.30 uur tot 16.30 uur deze nieuwe ruimte te komen bezichtigen. Onder het genot van een (alcoholvrij) drankje en een hapje kunt u dan tevens genieten van een paar optredens van de verschillende groepen. Zij zullen diverse scènes/liederen uit de komende producties aan u presenteren.

Omdat Tïkkie bloeit en groeit is ze momenteel nog op zoek naar vrijwilligers (o.a. voor het bestuur) en kinderen in de leeftijd 13+ die vanaf half april 2014 willen gaan meedoen. Kom dus gezellig kennismaken met Tïkkie en haar nieuwe oefenruimte! U vindt De Zeestroom in de Hoogstraat 58/A 2211GM Noordwijkerhout.
Foto's PR