Datum: 27-10-2021 - 18:16
18
okt
'13

Hulp Pietjes gezocht!

Nog maar een paar weekjes en Sinterklaas is weer in Nederland. Natuurlijk is Noordwijkerhout één van de eerste gemeenten waar Sint voet aan wal zet. Ook dit jaar zal de Sint met één van zijn pakjesboten afmeren aan de haven van Noordwijkerhout, achter de Schelft. Om dan richting...

het gemeentehuis te gaan. Tijdens deze intocht wil Sinterklaas weer een 3 tal kleine kinderen van 5-9 jaar, de mogelijkheid bieden om mee te lopen als hulp Piet en ook op het bordes te staan van het gemeentehuis.

Maar dat is nog niet alles. De hele middag zal je met een echte Zwarte Piet optrekken en hem helpen bij de verschillende spelletjes. Zo ben je de hele middag in de buurt van Sinterklaas. Daar kan je alleen maar van dromen!!!

Wanneer jij mee wil als hulp Piet dan moet je een leuke tekening voor Sinterklaas maken of een mooie brief schrijven, waarom jij hulp Piet wil zijn. Dit moet je dan voor 10 november inleveren bij het VVV kantoor in Noordwijkerhout. Schrijf duidelijk je naam en telefoonnummer op de brief of tekening. De 3 kinderen die de mooiste tekening of leukste brief hebben ingeleverd mogen mee.