Datum: 26-03-2023 - 13:43
16
okt
'13

Wie heeft iets gezien van diefstal plafondplaten bij Jeugdwerk De Zilk.

Na een geweldige kampweek in juli kwam de leiding bij terugkomst voor een nare verassing te staan. De geluidswerende platen waren in twee lokalen verdwenen. Deze akoestische panelen zijn speciale platen van 1 bij 1 meter welke tegen het plafond geplaatst waren om...

het geluidsniveau tijdens de opkomsten wat te dempen. Er waren geen andere (waardevolle) zaken vermist wat betekent dat iemand het speciaal op deze plafondplaten gemunt heeft.

De exacte datum en tijd van de diefstal zijn niet bekend, maar liggen in ieder geval tussen 13 juni en 23 juli. Vreemd genoeg waren er geen sporen van inbraak, de afgelopen maanden hebben we rondgevraagd en onze oren en ogen open gehouden maar helaas helemaal niets vernomen of gehoord wat hier mogelijkerwijs mee te maken kan hebben.

Er is aangifte gedaan tegen de diefstal, maar er wordt gehoopt dat omwonenden of toevallige passanten iets gezien hebben. Het moet toch opvallen als iemand een behoorlijk oppervlakte aan plafondplaten demonteert en inlaadt? Graag hoort het Jeugdwerk De Zilk van u als u iets opvallends heeft gezien in deze periode. Contact gegevens zijn te vinden op www.jeugdwerkdezilk.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met de politie 0800-0011.
Foto PR