Datum: 07-07-2020 - 14:30
15
okt
'13

Noordwijkerhoutse ZZP’ers bijgespijkerd door de KvK. (filmpje)

De gemeente Noordwijkerhout heeft op maandagavond 14 oktober de eerste korte leergang voor ambitieuze ZZP'ers (Zelfstandige Zonder Personeel) enthousiast afgesloten. Wethouder Knapp sprak de cursisten aanmoedigende woorden toe, waarna de cursisten enthousiast werden...

van de laatste maar ook weer boeiende avond, met als onderwerp marketing "hoe kan ik in moeilijke tijden beter mijn klanten vinden". De cursus werd gegeven door de Kamer van Koophandel (KvK) met een gevarieerd team aan docenten en ervaringsdeskundigen. Maar liefst 20 veelal startende ondernemers (ZZP'ers) uit Noordwijkerhout, maakten tijd en geld vrij om hier aan deel te nemen.

Een korte en praktische bijscholing met tips & tricks op het gebied van risico’s en aansprakelijkheid, samenwerkingsvormen, financiële zaken en hoe kan ik in moeilijke tijden beter nieuwe klanten binnen.

Alle bijeenkomsten werden door de deelnemers als zeer inspirerend ervaren: “Je leert altijd weer wat bij”, “sommigen zaken lijken zo vanzelfsprekend, maar kom er maar eens om”, “een kei in je eigen vakgebied zijn is inderdaad niet voldoende als jij jouw klanten en jouw klanten jou niet kunnen vinden".

In het filmpje hieronder (6.57min) kunt u een aantal korte interviews bekijken, van deelnemende ondernemers (ZZP'ers) met hun ervaringen over deze leergang. Deze video werd gemaakt door het bedrijf ROBINC www.robinc.nl.

Foto wethouder Knapp te midden van de enthousiaste ondernemers.
(Foto redactie BON)